Ervaring

Mijn werkterrein wordt steeds breder, als gevolg van mijn specifieke en verbindende manier van werken. Naast telecom en automatisering voer ik ook projectmanagement in een toenemend aantal andere sectoren, zoals R&D, internetproviders, gezondheidszorg en distributie.

Onderstaand vind u enkele aansprekende voorbeelden. Uiteraard is het overzicht niet compleet, aanvullende informatie zend ik u graag op aanvraag. Nog liever verzorg ik zelf een persoonlijke toelichting. Dan kunnen we meteen vaststellen of ik ook iets voor u en uw organisatie kan betekenen. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Projectmanager & Consultant Telefonie en domotica

Als Consultant heb ik voor Aveleijn aan de hand van een inventarisatie naar de behoeften een advies uitgewerkt en het aankooptraject begeleid voor de aanschaf van een nieuw organisatie breed hybride telefonieplatform. Als Projectmanager ben ik bezig met de implementatie van het nieuwe telefonieplatform bij de locaties van de organisatie.

Consultant

Als Consultant voor BeeSmart betrokken geweest om de inventarisatie en de offerte fase van een totale aanbieding voor een Zorginstelling uit te werken. De aanbieding betrof het vervangen van het LAN/WAN en de inrichting van de telefonie en zorgsignalering.

Projectmanager & Consultant Telefonie en domotica

Als Consultant heb ik voor ZorgAccent aan de hand van een inventarisatie naar de behoeften een advies uitgewerkt en het aankooptraject begeleid voor de aanschaf van een nieuw uniform organisatie breed verpleegoproepsysteem. Om de implementatie van het verpleegoproepsysteem mogelijk te maken dient de infrastructuur binnen de organisatie te worden vervangen. Hiervoor is een keuze gemaakt voor een hybride telefonie oplossing met bellen over WiFi. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van beide projecten. Ik bewaak hierin de doelstellingen, kwaliteit, budget en de planning.

Functie: Projectmanager ICT en domotica

Als projectmanager heb ik succesvol de implementatie van de projecten telefonie: mobiel werken, personeelsalarmering en domotica doorgevoerd. Ik bewaakte doelstellingen, kwaliteit, budget en planning. Onderhield de communicatie met medewerkers, klanten en partners. Daarnaast heb ik verbetertrajecten in gang gezet.

Duur: 22 maanden

Functie: Projectmanager

Ziggo zocht een nieuw concept om een nieuwe markt aan te boren. De implementatie hiervan vroeg om commerciële, technische, juridische en organisatorische aanpassingen. Het nieuwe concept is een succesvol project geworden – voor de klant en voor Ziggo.

Duur: 12 maanden

Functie: Projectmanager

Voor V-Tel heb ik een nieuw hosted telefonieproductie uitgewerkt, dat voorziet in telefonie via een cloud-oplossing. De focus lag hierbij op huisartsenposten. Het project omvatte ook alle benodigde apparatuur, beschrijvingen, routeringen en handleidingen.

Duur: 6 maanden

Functie: Inkoper

Als inkoper was ik de spin in het web die bij alle facetten van de onderneming werd betrokken. Ik voerde onderhandelingen met leveranciers (over prijs, condities en levervoorwaarden), maakte de eigen productie gereed voor uitbesteding, hield het productportfolio up to date en controleerde facturen.

Duur: 22 maanden

Functie: Projectmanager

De opdracht bestond uit het voeren van de coördinatie gevoerd over telecom – en dataprojecten binnen de zakelijke markt. Het was mijn taak om door efficiënte inzet van mensen en middelen het optimale resultaat tot stand te brengen. Ik stuurde het projectteam aan en verzorgde de coaching. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor projectcalculaties, de bewaking van deadlines en de Europese aanbesteding. Ik heb tevens de afdeling doorgelicht en verbeteringen en veranderingen geïnitieerd.

Duur: 48 maanden

Functie: Productmanager/ Projectmanager/ Testengineer R&D


Product en Project manager Business Cordless, Ericsson Enterprise

Coördineren van product ontwikkeling en marketing voor de product portfolio’s binnen de accessoires productlijn en de ingekochte DECT systemen.


Project manager R&D Test dept RNC UMTS Ericsson, Enschede

Het opzetten van een test afdeling om een interface board te testen wat zorgt voor de glasvezel verbinding tussen controller en antenne.


Test engineer R&D Business Cordless, Ericsson, Enschede

Binnen de afdeling die de op DECT gebaseerde Business Cordless Telephony ontwikkelt. Opstellen en de coördinatie op de uitvoering van de verificatie plannen.

Duur: 72 maanden